![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/625b69c3-4ba1-48ee-bbc3-239d557a3b72.jpg?w=576&h=313)
60recipe.minutes
9recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
3 gab.olas100 gcukurs10 gcepamais pulveris80 gkausēts sviests5 ĒKmagoņu sēklas200 grīvēts burkāns miza no 1 citrona200 gmilti100 gvalrieksti
recipe.preparation
1
Sajauc sastāvdaļas – vispirms bez miltiem, pēc tam tos pievieno un vēlreiz samaisa.
2
Kēksa formu iesmērē ar sviestu vai ieklāj tajā cepampapīru un ielej mīklu.
3
Cep iepriekš sasildītā krāsnī 180 grādos apmēram 40 minūtes.
4
Kēksu pirms pasniegšanas atdzesē. Ja vēlas, var pārziest ar krēmu pēc izvēles, piemēram, krēmsieru, kas sakults ar putukrējumu un iebiezināto pienu.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь