ābolu plātsmaize
Foto: Privātais arhīvs
Lai šo gardumu pagatavotu, būs nepieciešams mazliet pacietības tieši ābolu kārtošanā. Bet rezultāts būs ne tikai skaists, bet garšā lielisks. To vari pasniegt ar saldējumu vai vaniļas mērci. Recepti iesaka gardēde Aiga Balode.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 gab.olas1 glāzekefīrs1 glāzecukurs2 glāzesmilti1 TKcepamais pulveris āboli

Pagatavošana

1

Sagriez ābolus plānās šķēlēs.

2

Olas sajauc ar cukuru, tad pievieno kefīru.

3

Miltiem pievieno cepamo pulveri.

4

Miltus iemaisi kefīra masā.

5

Mīklu liec veidnē un kārto virsū ābolus.

6

Liec cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni 30 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!