Foto: Shutterstock
Kijivas kotletes no vistas gaļas ar olu. Ļoti labi garšos ar rīsiem, kartupeļiem vai svaigiem salātiem.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.vistas krūtiņa100 gsviests2 gab.cieti vārītas olas1 gab.ola1 ĒKeļļa1 ĒKsasmalcināti pētersīļi malti melnie pipari sāls

Pagatavošana

1

Gatavo pildījumu. Sakultu sviestu sajauc ar rīvētu, novārītu olu, pētersīļiem, sāli un pipariem.

2

Vistas krūtiņas sagriež porciju gabaliņos, ar gaļas āmurīti nedaudz izklapē, lai sanāk līdzeni, vienmērīgi gabaliņi. Uz katra gabaliņa liek pildījumu un gabaliņu sarullē.

3

Kotletes apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē. Liek taukvāres katlā un cep 8-10 minūtes 180 grādos.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!