Foto: DELFI
Vēsam vasaras vakaram piestāv sildoša zupa ar asumiņu.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

800 gcūkgaļas maltā gaļa8 gab.kartupeļi2 gab.burkāni4 gab.sīpoli1 gab.bundžiņa ar konservētām sarkanajām pupiņām1 gab.bundžiņa ar konservētām čili sarkanajām pupiņām3 ĒKkabaču adžika3 ĒKtomātu pasta maltās gaļas garšviela

Sagatavošana

1

Kartupeļus un burkānus nomizo un sagriež kubiņos. Liek vārīties.

2

Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīki sakapātus sīpolus. Pēc brītiņa pievieno malto gaļu. Visam pāri pārkaisa maltās gaļas garšvielu (bet tikai nedaudz!).

3

Pannas saturam klāt pievieno bundžiņu ar sarkanajām pupiņām un bundžiņu ar čili pupiņām, trīs ēdamkarotes ar tomātu pastu un trīs ēdamkarotes ar kabaču adžiku. Visu uz lēnas uguns pasutina.

4

Kad kartupeļi un burkāni uzvārījušies, katlā pievieno iepriekš apcepto masu.

5

Nedaudz pavāra.

Šī ir biezzupa, tomēr, ja labpatīk ierastā šķidrā zupiņa, tad pēc maltās gaļas masas pievienošanas katlam, pievieno arī ūdeni vai buljonu.

Labu apetīti!

Ēd ar krējumu vai turku jogurtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!