Fоtо: Shutterstock
Nedaudz neierasts zoss cepetis Mārtiņdienas cienastam.
1440recipe.minutes
6recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

5 kgzoss burkāni sīpoli āboli Savojas kāposti krustnagliņas, anīss, pētersīļi, ingvers

recipe.preparation

1

Lielā katlā ar garšvielām vāra apmēram 2 stundas uz lēnas uguns ar dakšu sadurstītu zosi (tad iztek visi liekie tauki).

2

Uz diennakti zosi izkar vēsā vietā ar dabīgo ventilāciju - šī procedūra garantē to, ka cepetis sanāk kraukšķīgs.

3

Pilda zosi ar Savojas kāpostiem vai štovētiem kāpostiem, āboliem, pievieno nedaudz kalvadosa un bez folijas cep cepeškrāsnī apmēram 1 stundu līdz pilnīgai gatavībai.

Iesūtīja: VecPoga

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !