10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gkonservēta kukurūza250 gmocarella1 saujalapu salāti0.5 gab.sarkanais sīpols MĒRCEI: pēc garšasolīveļla1 gab.ķiploka daiviņa1.5 TKgraudu sinepes pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Gatavo mērci. Ķiploku nomizo, izspiež caur ķiploku spiedi, pievieno pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
2
Gatavo salātus. Sīpolu nomizo un sagriež plānos gredzenos.
3
Ja izmanto lielās mocarellas bumbas, tad tās saplucina mazākos gabaliņos, ja mazās, tad tās atstāj veselas.
4
Bļodā pamīšus kārto salātus, sīpolus, mocarellu un kukurūzu. Pārlej ar mērci un bauda.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit