Šādā veidā gatavotus kabačus tu vēl nebūsi ēdis! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sākumā pannā apcep malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu, pievieno sāli, piparus un iemaisa, noņem pildījuma masu no pannas.
Sarīvē kabačus uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.
Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu sakarsē eļļu.
Liek pannā sagatavoto kabaču mīklu un izlīdzina plānā kārtā. Apcep zeltaini brūnu, tad vienā malā liek malto gaļu, noklājot aptuveni pusi mīklas apļa.
Uzmanīgi pārklāj pildījumam pāri otro pusi un, piespiežot ar dakšu, salipina kopā čebureka maliņas, lai tās nevērtos vaļā.
Prātīgi apgriež čebureku uz vēl neapcepto pusi un turpina cept tālāk līdz zeltainam brūnumam. Tad noņem no pannas un cep nākamo, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.
Pasniedz ar skābu krējumu.
Lai labi garšo!