Foto: Vida Press
Lai pagatavotu šo picu, mīklu vari jaukt pati, bet tikpat veiksmīgi var izmantot jau gatavās picas pamatnes, kuras veikalā atrodamas pie saldētajiem produktiem. Mēs izmantojām jau gatavo pamatni, tādējādi krietni saīsinot gatavošanas laiku.

Pie darba!

15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 picas pamatne4 ĒKšokolādes krēms (piemēram, Nutella)2 ĒKsmalcināti lazdu rieksti1 saujaavenes pūdercukurs

Pagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 230 grādiem un uzsilda tajā cepamplāti.

2

Atkausētu picas pamatni liek uz cepampapīra un cep krāsnī 4-5 minūtes.

3

Cepto picu pārsmērē ar šokolādes krēmu, pārkaisa ar riekstiem un liek vēlreiz krāsnī - cep 1 minūti.

4

Pārkaisa picu ar avenēm un pūdercukuru un pasniedz.

Vēlams nevilcināties ar ēšanu, jo atdziestot picas pamatne ātri sacietē un vairs nav tik garda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!