15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.biezpiena paciņa1 gab.olas dzeltenums0.5 glāzecukurs2 ĒKkrējums1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Biezpienu ar koka karoti bļodā samīca, tad pievieno olas dzeltenumu, cukuru, krējumu un mīkstu sviestu, samaisa, līdz veidojas viendabīga masa.
2
Saldo krējumu sakuļ vijīgās putās un iemaisa biezpiena masā.
3
Saldo biezpienu sapilda deserta trauciņos, pārlej ar ķiršiem, kas "izzvejoti" no kompota. Ja vēlas, var izmantot arī atlaidinātus saldētos ķiršus vai biezpiena masā iemaisīt marmelādes gabaliņus.
Iesūtīja: ebite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit