P, 4. novembris
Atis, Otomārs, Oto
Kontakti
Reklāma
Jaunumi
Receptes
Kolekcijas
Padomi
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Receptes
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Kārtainās mīklas pīrāgs ar āboliem, medu un brī sieru
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Biedējošā Halovīnu tārpu kūka bez cepšanas
Annas Pannas recepte Halovīna galdam: spocīgais šokolādes krēms
Vakariņas pa lēto: olimpietes Līnas Mūzes-Sirmās ķirbja krēmzupa
Pavisam vienkāršais ābolu biskvītrausis
Recepte: “Ralfs gatavo” sezonas atklāšanas šokolādes braunijs
Recepte: dabas bērns Sibilla Bille gatavo sutinātu vistu ar rudens veltēm
Ābolu uzputenis
Pannā sutināti cūku vaigi
Dārzeņu ragū
Vistas gaļas bumbiņas siera mērcē
Ābolu pončiki
Video: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru
Boršča kotletes
Cepeškrāsnī cepta forele ar tomātiem
Maltās gaļas mērce ar sēņu piešprici
Ābolu krambls ar auzu pārslu drumstalām
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Ašā cīsiņzupa ar rīsiem un puķkāpostiem
Ābolu gredzeni pankūku mīklā ar cukuru un kanēli
Hačapuri – pīrāgs ar siera pildījumu
Ceptu sēņu zupa ar pērļu grūbām
Kartupeļu plācenīši ar saulē kaltētiem tomātiem un sieru
Biezpiena tarte ar āboliem
Kūpinātas vistas salāti ar pupiņām
Video: Intars Rešetins-Pētersons gatavo kartupeļu pankūku ar gī sviestu
1
2
3
4
...
150
1. lapa no 150