P, 18. novembris
Brīve, Aleksandrs, Doloresa
Kontakti
Reklāma
Jaunumi
Receptes
Kolekcijas
Padomi
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Receptes
Vienkārši un svinīgi: Jushkaspadrushkas svētku vakariņas par 15 eiro
Plāno pankūku un siera rullīši
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Vakariņas pa lēto: Madara Biedriņa gatavo vienas frikadeles zupu
Sulīgs ābolu kēkss ar kanēļa drumstalām
Krāsnī cepts ķirbis ar fetas sieru un valriekstiem
Krāsnī cepti makaroni ar bekonu
Vistu mādziņu mērce
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Kārtainās mīklas pīrāgs ar āboliem, medu un brī sieru
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Biedējošā Halovīnu tārpu kūka bez cepšanas
Annas Pannas recepte Halovīna galdam: spocīgais šokolādes krēms
Vakariņas pa lēto: olimpietes Līnas Mūzes-Sirmās ķirbja krēmzupa
Pavisam vienkāršais ābolu biskvītrausis
Recepte: “Ralfs gatavo” sezonas atklāšanas šokolādes braunijs
Recepte: dabas bērns Sibilla Bille gatavo sutinātu vistu ar rudens veltēm
Ābolu uzputenis
Pannā sutināti cūku vaigi
Dārzeņu ragū
Vistas gaļas bumbiņas siera mērcē
Ābolu pončiki
Video: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru
Boršča kotletes
Cepeškrāsnī cepta forele ar tomātiem
Maltās gaļas mērce ar sēņu piešprici
Ābolu krambls ar auzu pārslu drumstalām
1
2
3
4
...
150
1. lapa no 150