Foto: Privātais arhīvs
"Tā sakārojās nobaudīt bērnu dienu kārumu - pildītus riekstiņus, bet nebija formiņu pie rokas. Mazliet padomāju un atradu risinājumu - viens, divi, trīs un "slinkie riekstiņi" gatavi," recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 bundža vārīta iebiezinātā piena2 paciņas cepumu "Selga"150 glazdu rieksti vai mandeles nesaldināts kakao pulveris apviļāšanai1 citrons (izspiesta sula)

Pagatavošana

1

Sasmalcina riekstus un cepumus, ber bļodā. Pievieno iebiezināto pienu, piespiež citronu sulu.

Foto: Privātais arhīvs
2

Visu samaisa viendabīgā masā. Veido bumbiņas.

Foto: Privātais arhīvs
3

Bumbiņas apviļā kakao pulverī, liek papīra formiņās.

4

"Slinkos riekstiņus" var baudīt uzreiz vai kādu brīdi atdzesēt ledusskapī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!