pavārs dārzeņi
Foto: Shutterstock
Ir vairāki klasiski produktu pāri, par kuriem mēs neaizdomājamies, bet vienkārši tā vienmēr vai gandrīz vienmēr ēdam – tomāti ar sīpoliem, lasis ar sīpoliem, olīveļļa ar etiķi vai citronu sulu, makaroni un siers un daudzi citi. Tomēr ir atklāts, ka daži pāri paveic daudz ko vairāk, nekā tikai apmierina mūsu garšas kārpiņas. Šie īpašie pāri uzlabo mūsu veselību.

Kā tas notiek? Daži produkti veicina citos produktos esošo vērtīgo vielu uzņemšanu un izmantošanu organismā. Un šoreiz runa nav par neveselīgo pāri sviests un cukurs, bet par veselīgajiem pāriem. Uzzini, kurus produktus būtu vēlams pēc iespējas biežāk ēst kopā, lai ieguvums veselībai būtu pēc iespējas pilnīgāks, izlasot portāla Health autoru ieteikumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!