Nevienam nav jāpierāda, ka cepeškrāsnī ceptas saknes, vai tie būtu kartupeļi, burkāni, bietes vai ķiploki, kas pirms tam apslacinātas ar eļļu, apkaisītas ar sāli un pipariem, ir viena no gardākajām dārzeņu uzkodām. Tomēr saknes nav vienīgās, kuras šādi var cept cepeškrāsnī. Tie var būt arī dažādi dārzeņi un pat augļi. Kuri ceptie dārzeņi un augļi, cepti cepeškrāsnī, ir īpaši garšīgi?
Kāposti
KartupeļiApelsīniBietesBriseles kāpostiBurkāniCitroniGreipfrūtiKāpostiVīnogasĶiplokiPuraviTomātiAugļidārzeņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit