Franču kulināru un konditoru prasmes visā pasaulē tiek uzņemtas ar lielu sajūsmu. Ne tikai franču restorānos, bet arī bieži vien ēdienkartēs redzam pīli, kas pagatavota confit metodē, konditorejās pērkam eklērus, bet mājās, ja laiks atļauj, gatavojam kruasānus. Taču franču virtuve nebūt neaprobežojas vien ar plaucētās mīklas izstrādājumiem.
Tajā pavisam vienkāršas lietas savienojas izsmalcināti pasniegtā maltītē, kuru baudot, garšas kārpiņas ir sajūsmā. Tieši tāpēc "Tasty" izveidoja subjektīvo sarakstu ar desmit franču virtuves ēdieniem, kurus vērts nobaudīt kaut reizi mūžā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit