pavāre, gatavot ēst, sieviete gatavo
Foto: Shutterstock
Par godu Rīgas pilsētas svētkiem AS "Rīgas Dzirnavnieks" kopā ar "Hercogs" mazniekmeistaru Edgaru Grāvīti aicina Rīgas labākos konditorus un pavārus piedalīties recepšu konkursā "Rīgas kūkas garša 2017" un radīt kūkas, kas vislabāk raksturotu mūsdienu Rīgas pilsētu. Šis ir īpašs recepšu konkurss, kurā jau trešo gadu tiek meklēts labākais stāsts par Rīgu, ko šefpavāri un konditori izteiks garšā un kūkas noformējumā.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šogad Rīgas kūkas veidošanā piedalās arī bērni, kas speciālā mākslas plenērā uzzīmēja savu vīziju par to, kādai būtu jāizskatās un jāgaršo galvaspilsētas kūkai. Labākos bērnu zīmējumus Rīgas konditori pārvērtīs kūkās, no kurām Rīgas pilsētas svētku ietvaros tiks izvēlēts šī gada uzvarētājs.

Maizniekmeistars stāsta: ''Šogad kūkas gatavošanas konkurss ir sarežģītāks, jo konditoriem būs jāveido kūka kopā ar bērniem un jāīsteno mazo rīdzinieku sapņi par to, kādai ir jāizskatās Rīgas kūkai un kādai ir jābūt tās garšai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!