Putras nedēļa restorānos notiks par godu Starptautiskajai Putras dienai, kas visā pasaulē tiek svinēta 10. oktobrī. Šogad tā tiek veltīta auzām, jo auzu pārslas ir klasiska vērtība un no tām visbiežāk tiek pagatavota biezputra Latvijā.
Putras nedēļa Rīgas restorānos notiks "Putras programmas 2017" īstenošanas gaitā. Putras dienas un Putras nedēļas mērķis ir radīt jaunas putras ēšanas tradīcijas un popularizēt putras kā mūsdienīgu ēdienu. Graudaugi ir viena no svarīgākajām produktu grupām, tāpēc ir svarīgi, lai iedzīvotāji Latvijā daudz biežāk ēstu graudaugu, tostarp pilngraudu, ēdienus, it īpaši veselīgās putras.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit