Mēs gribam iedrošināt tos, kuri domā, ka pagatavot šādu apēdamu mākslas darbu ir pa spēkam tikai profesionāļiem. Protams, lai pārsteigtu kādu sev mīļu cilvēku, uzdāvinot viņam zīmīga cipara vai burta formā veidotu kūku, nāksies papūlēties, bet, soli pa solim sekojot mūsu padomiem, arī tevis gatavotā kūka noteikti izdosies "Instagram" publikācijas cienīga.
Tādēļ šoreiz stāstīsim, kā pagatavot kūkas krēmu, lai tas neizplūstu un būtu viegli formējams, kā izcept tik vieglu un gaisīgu biskvītu, lai glītās krēma "pumpiņas" nesaplaktu zem tā smaguma, un atklāsim knifus, kas jāņem vērā, dekorējot šo pavasarīgi gaisīgo kūku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit