Februārī sadarbībā ar LTV raidījumu "Īstās Latvijas saimnieces" sākām iepazīstināt "Tasty" lasītājus ar dalībniecēm un viņu piedāvātajām receptēm. 30. martā Keta Carjova rādīja, kā krievi svētkus svin mūsdienīgās noskaņās, cienājot viešņas ar selerijas saknes biezeni un ceptu panīru, veģetāro boršču ar kazas siera pīrāgu un slaidajai līnijai draudzīgu desertu. Vairāk informācijas par raidījumu un tā dalībniecēm atradīsi te, bet, lasot tālāk, uzzināsi Ketas Carjovas gatavoto veģetāro krievu virtuves ēdienu receptes.
Keta šoreiz savām konkurentēm sagādāja ne mazums papildu darba, jo viņa ir veģetāriete. Ketai pieder interesanta tējnīca pašā Rīgas sirdī un viņa iestājas par to, ka jāēd veselīgi un jādod priekšroka ekoloģiski audzētiem produktiem, kuriem pakaļ ir vērts braukt pat vairāk nekā 100 kilometrus.
Viņas vakars bija īsts pārsteigums pārējām viešņām, jo Keta apņēmās parādīt, ka krievi svētkus prot svinēt arī mūsdienīgi. Un vēl – šī bija pirmā un vienīgā maltīte bez gaļas!