Ēdieni kārtās un tradicionālais siltais galds
"Kāzu Aģentūras" kāzu organizatore Dace Miezīte novērojusi, ka šobrīd notiek kāzas ar mazu viesu skaitu, un, ņemot vērā pandēmijas apstākļus, ierasto 60 centimetru vietā pie galda, attālums starp viesiem ir plašāks. "Galda klājumam tas ir pat skaistāk, cilvēki vairs nesēž tik saspiesti." Dacei ļoti patīk, ka pēdējos gados atgriežas tendence – ēdieni kārtās. "Šī brīža situācijai tas ir labākais risinājums, ka ēdiens netiek izvietots koplietošanas traukos, bet katram atnes viņa porciju."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit