Kāzu galds
Foto: Shutterstock
Lai gan daudzi iemīlējušies pāri, kas vēlas nosvinēt vērienīgas kāzas, pārcēluši svinības uz nākamā gada vasaru, cilvēki joprojām svin mīlestību un kopā būšanu arī šī brīža apstākļos. Kāzas nav ar lielu viesu skaitu, bet ģimenes un pašu mīļāko cilvēku ieskautas. Un tas ir saprotams, jo gribas izkļūt no vienkāršā draudzenes vai drauga statusa un kļūt par sievu vai vīru. Lai svinības izdotos skaistas, ļoti svarīgs ir skaists kāzu galds ar kvalitatīviem un Latvijā audzētiem produktiem.

Ēdieni kārtās un tradicionālais siltais galds

"Kāzu Aģentūras" kāzu organizatore Dace Miezīte novērojusi, ka šobrīd notiek kāzas ar mazu viesu skaitu, un, ņemot vērā pandēmijas apstākļus, ierasto 60 centimetru vietā pie galda, attālums starp viesiem ir plašāks. "Galda klājumam tas ir pat skaistāk, cilvēki vairs nesēž tik saspiesti." Dacei ļoti patīk, ka pēdējos gados atgriežas tendence – ēdieni kārtās. "Šī brīža situācijai tas ir labākais risinājums, ka ēdiens netiek izvietots koplietošanas traukos, bet katram atnes viņa porciju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!