ķiploku ēdieni
Foto: Shutterstock

Ķiploks izsenis ir izslavēts kā ļauno garu un vīrusu aizbiedētājs. To iesaka savērt krellēs un nēsāt kaklā, izlikt mājas stūros un bāzt visās iespējamās atverēs, lai izkož ļauno. Mums ir daudz patīkamāks un baudu sniedzošāks piedāvājums – ceļo ar ķiploku! Iepazīsti un pagatavo receptes no visas pasaules, kur ķiploks ir galvenais spēlētājs.

Latviešu un itāļu uzkodas


Latviešu lepnums – rupjmaize, bagātīgi ieziesta ar ķiploku un sāli, apcepta eļļā, pārtop ķiploku grauzdiņā. To droši var dēvēt par itāļu brusketas (bruschetta) pikanto brālēnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!