Ķiploks izsenis ir izslavēts kā ļauno garu un vīrusu aizbiedētājs. To iesaka savērt krellēs un nēsāt kaklā, izlikt mājas stūros un bāzt visās iespējamās atverēs, lai izkož ļauno. Mums ir daudz patīkamāks un baudu sniedzošāks piedāvājums – ceļo ar ķiploku! Iepazīsti un pagatavo receptes no visas pasaules, kur ķiploks ir galvenais spēlētājs.
Latviešu un itāļu uzkodas
Latviešu lepnums – rupjmaize, bagātīgi ieziesta ar ķiploku un sāli, apcepta eļļā, pārtop ķiploku grauzdiņā. To droši var dēvēt par itāļu brusketas (bruschetta) pikanto brālēnu.
UzkodasMērcesMarinēšanaItālijas virtuveTradicionālā latviešu virtuveFrancijas virtuveSpānijas virtuveGruzijas virtuveLibānas virtuveGrieķijas virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit