Latvijas dārzos un mežos ienākas gardas, aromātiskas un vitamīniem bagātas ogas. Visvērtīgākās tās ir svaigas, taču arī ziemā būs bagātīgs vitamīnu un enerģijas avots. Lai ogas varētu lietot uzturā arī pēc pusgada, tās pareizi jāsagatavo. Veidu ir daudz – saldēšana, žāvēšana, konservēšana ievārījumos un kompotos, sulās un sīrupos. Tas ir laikietilpīgs darbs, tāpēc "Kesko Senukai Latvia" speciālisti izvēlējušies noderīgākās virtuves ierīces, kas atvieglos ogu ziemas krājumu pagatavošanu.
Blenderis
Viens no veidiem, kā pagatavot ogas uzglabāšanai ziemā, ir tās sablendēt ar cukuru un sasaldēt. Trīs svarīgākās lietas, kas jāpatur prātā, izvēloties blenderi, ir motora jauda, trauka ietilpība un pulsācijas režīms.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit