60Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gmilti180 gcukurs2 gab.lieli burkāni2 gab.olas150 mlaugu eļļa1 TKvaniļas cukurs1 TKkanēlis1 TKmalts muskatrieksts miziņa no 1 apelsīna KRĒMAM:100 gmīksts krēmsiers50 gpūdercukurs sula no 1 apelsīna2 ĒKrieksti
Pagatavošana
1
Burkānus nomizo un uz smalkās rīves sasmalcina. Olas, cukuru un eļļu sakuļ līdz gaisīgai konsistencei. Maisot pakāpeniski iesijā miltus, tad pievieno burkānus, garšvielas, vaniļas cukuru, rīvētu apelsīna miziņu.
2
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.
3
Mīklu pilda kēksiņu formās un cep 20-25 minūtes.
4
Gatavo krēmu: pūdercukuru iesijā krēmsierā un no apelsīna izspiesto sulu un visu sakuļ.
5
Pirms pasniegšanas kēksiņus rotā ar krēmu un smalcinātiem riekstiem.
Lai labi garšo!
CepeškrāsnsPasniegt atdzesētuApelsīniAugu eļļaBurkāniCukursKanēlisMiltiOlasPūdercukursRiekstiKēksiMafiniviegliVaniļas cukursMuskatriekstsKrēmsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit