"Sezonālais uzturs ir patiešām jaudīgs, jo zeme kontrolē pārtikas veidu, kas mūsu ķermenim ir nepieciešams noteiktos gadalaikos," portālam "Popular Science" uzsvērusi dietoloģe un uztura fizioloģijas instruktore Kalifornijas universitātē Melānija Mērfija Rihtere. Un tieši ķirbis ir viens no labākajiem pārtikas produktiem rudenī, jo tā sastāvā ir būtiskas un vajadzīgas minerālvielas un uzturvielas, lai atbalstītu mūsu garīgo veselību un imūnsistēmu pārejas posmā no vasaras uz rudeni, teic Rihtere.
Ķirbis ne tikai bagātina uzturu, bet arī garšas kārpiņas apbalvo ar maigām garšas niansēm, kas iederēsies kā svētkos, tā ikdienā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit