Pētījuma autores Dženiferas Di Noijas (Ņūdžersijas Viljama Patersona universitātes profesore) pētījuma ideja bija pavisam vienkārša – identificēt "spēcīgākos" augļus un dārzeņus. Ar šo vārdu jāsaprot tie augļi un dārzeņi, kas satur augstāko uzturvērtību, proti, tie, kuri nodrošina organismu ar labām uzturvielām, pasargājot, piemēram, no sirds un asinsvadu slimībām.
Lai tos klasificētu, profesore noteica tajos esošo svarīgo uzturvielu daudzumu: šķiedrvielas, kāliju, olbaltumvielas, kalciju, B12 vitamīnu, A vitamīnu un citus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit