Čurkstinām karbonādi: septiņas iesācēju kļūdas, ko labāk nepieļaut
Foto: Shutterstock

Ja pusdienās vai vakariņās vajag iepriecināt kārtīgu gaļēdāju, nav drošākas izvēles par svaigi izceptu, nupat no čurkstošas pannas noceltu karbonādi, kas pasniegta ar salātiem, rīsiem vai kartupeļiem. Karbonādes var itin vienkārši pagatavot no cūkgaļas, teļa gaļas, liellopa vai vistas. Tomēr neatkarīgi no tā, vai cepsi parastu karbonādi, šniceles vai pildītu vistas fileju, ir dažas kļūdas, ko labāk nepieļaut.

Karbonādēm jābūt pietiekami vieglām un mutē kūstošām. Tās nedrīkst būt sīkstas un vēl ļaunāk – ar pārāk maz garšvielām. Nemaz nerunājot par to, ka cīpslas tikai sabojās maltīti. Lūk, septiņas kļūdas, ko nevajadzētu pieļaut, gatavojot karbonādes!

Aizmirsi nogriezt cīpslas un taukus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!