PantherMedia/Scanpix
Foto: PantherMedia/Scanpix
Jau nedēļām ilgi ēdienu gatavo mājās, izvairoties no restorānu maltītēs paslēptajām kalorijām, kā arī atturies no našķiem, bet svars spītīgi stāv uz vietas? Iespējams, tieši ēdiena gatavošanā pieļauj kļūdas, kas liek uzņemt vairāk kaloriju nekā pieļaujams. Izplatītākās no tām apkopojis portāls fitnea.com.

Nepareiza porciju sadale

Lai novērstu simtiem lieku kaloriju uzņemšanu, pašai nezinot, noskaidro, kādām jābūt graudaugu, dārzeņu un gaļas proporcijām tavā šķīvī, tā nepārsniedzot to noteikto lielumu un uzturvērtību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!