Foto: Shutterstock
Svaigi produkti ir vispiemērotākie mūsu organismiem - vislabāk, ja tie ir nākuši no pašu dārza vai no saimniecības, kurā zinām, kas un kā aug. Aukstākā ziemeļu klimatā mūsu platuma grādos veģetācijas sezona diemžēl nav pati garākā, līdz ar to rodas pamatots jautājums, kā visus dārzu un mežu labumus saglabāt ziemai. Atbilde ir vienkārša - tie ir jāsaldē! Ar piebildi, ka ne visi produkti ir piemēroti saldēšanai, tas jāskatās atsevišķi.

Tūlīt sāksies vasaras ražas laiks, tādēļ piedāvājam īsu ieskatu saldēšanas plusos un tajā, kā pareizi pārtika jāsaldē un jāuzglabā.

Saldēšanas priekšrocības:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!