Brīvdienu rīti ir kā radīti gardumu gatavošanai mājās - bet, ja neslinkosi un jau iepriekšējā vakarā sagatavosi mīklu, arī darbdienās varēsi palutināt savus mīļos, pie brokastu tējas vai kafijas pasniedzot pašceptus, tikko no krāsns nākušus mafinus. Best Recipes ir apkopojis 10 likumus, kas jāievēro, lai mafini vienmēr būtu čaugani, aromātiski un ar patīkamu konsistenci. Izrādās, mafinu cepšana patiesībā tas nav nekas sarežģīts un ar nelielu vecāku piepalīdzēšanu tā izdosies par bērniem!
1. Sajauc atsevišķi sausās un "mitrās" sastāvdaļas - izmanto divas bļodas sagatavošanas procesam. Tad bļodā, kurā ir sausās izejvielas, izveido bedrīti un lēnām lej bļodu ar šķidro masu.
2. Nemaisi mīklu par ilgu - ja mīklu būsi maisījis par ilgu, no tās gaiss būs "izmaisīts" laukā un mafini vairs nebūs čaugani.