Suši no pilnīgi eksotiska un nevienam nezināma ēdiena ir kļuvuši vai par ikdienišķu gardumu, ko var baudīt gan Āzijas virtuves restorānos, gan pagatavot mājās. Nepieciešamās sastāvdaļas iegādājamas visos lielveikalos.
Lai "pirmie kucēni nebūtu jāslīcina" vai arī, ja vēlies uzlabot savas suši gatavošanas prasmes, piedāvājam astoņus padomus visgardāko suši pagatavošanai mājas apstākļos. Ar tiem portālā "Gourmet" dalās Ņujorkas Kulinārās izglītības institūta profesore Ērika Vaida.
Rīsi, rīsi un vēlreiz rīsi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit