Pēc nogurdinošas darba dienas reti kurš vēlas pavadīt visu vakaru pie plīts. Piedāvājam dažas vienkāršas receptes un viltībiņas, ar kuru palīdzību varēsi ģimenei pagatavot garšīgas un ātras vakariņas. Iedvesmu guvām portāla Cālis.lv Virtuves noslēpumu forumā.
Pasta
Lielākā daļa pastas izstrādājumu izvārās 10 minūšu laikā. Ātri var pagatavot arī Boloņas mērci, ar ko pārliet makaronus. Uz pannas apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu un apcep, līdz sīpoli ir zeltaini. Pievieno smalki sagrieztus tomātus vai tomātu pastu un oregano. Vari izvēlēties arī citas iemīļotas garšvielas. Sautē uz mazas uguns 15-20 minūtes. Pasniedz ar makaroniem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit