sieviete gatavot ūsas
Foto: Shutterstock

Pēc nogurdinošas darba dienas reti kurš vēlas pavadīt visu vakaru pie plīts. Piedāvājam dažas vienkāršas receptes un viltībiņas, ar kuru palīdzību varēsi ģimenei pagatavot garšīgas un ātras vakariņas. Iedvesmu guvām portāla Cālis.lv Virtuves noslēpumu forumā.

Pasta

Lielākā daļa pastas izstrādājumu izvārās 10 minūšu laikā. Ātri var pagatavot arī Boloņas mērci, ar ko pārliet makaronus. Uz pannas apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu un apcep, līdz sīpoli ir zeltaini. Pievieno smalki sagrieztus tomātus vai tomātu pastu un oregano. Vari izvēlēties arī citas iemīļotas garšvielas. Sautē uz mazas uguns 15-20 minūtes. Pasniedz ar makaroniem. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!