Lai izdotos gardas uzkodas, ko celt galdā gan ikdienā, gan svētkos, svarīgākais nosacījums ir nevainojami svaigas zivis un pareizās garšvielu kombinācijas. Marinētas zivis var ne vien likt uz maizītes, bet baudīt arī kā pamatēdienu, piekožot kūpošu kartupeli, kā arī pievienot salātiem, sacepumam vai mērcei. Marinētās zivtiņas, kuras receptūra paredz iepriekš apcept, būs īpaši gardas, ja tās apcepsi ne, kā jau ierasts – uz pannas, bet uz grila.
"Tasty" kolekcijā atradīsi 16 vienkāršas receptes, kas būs pa spēkam ikvienam.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit