Mūsu lasītāja Evija vērsās pie mums ar jautājumu: "Vai būtu iespējams apkopot vienā rakstā dažādu graudaugu novārīšanas pareizās proporcijas?" Sacīts, darīts! Izveidojām garumgaru špikeri, kuru noteikti turi pa rokai, lai tavi graudaugi un to produkti vārot vienmēr izdotos perfekti!
Amarants – attiecība 1:2,5. Tātad uz vienu glāzi sausā graudaugu produkta lej divarpus glāzes šķidruma. Vāra aptuveni 30 minūtes, nepaceļot vāku. No šādas porcijas iegūsi vairāk par divām glāzēm vārīta amaranta.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit