Šoreiz plānojam nevis tieši kādiem ēdieniem ir jābūt uz galda, bet gan to, cik daudz pasniegt ēst gribētājiem. Tas palīdzēs ne tikai nepalikt kādam bešā, bet arī ietaupīt, lai netiktu pagatavots un iegādāts vairāk, kā tas nepieciešams, un vēl nedēļu nebūtu jācīnās ar pārpalikumiem.
JāņiSarakstu karuselisUzkodasSalātiMērcesDesertiKanapē un sviestmaizesGriķiKartupeļiMakaroniRīsiSaldējumsŠašliksAlkoholiskie dzērieni un kokteiļiCepumiMafiniTortes un kūkasMafiniLiellopa steiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit