Kā stāsta Alise Kindzule, vasara ir piemērots laiks, lai aktivizētu vielmaiņu, reizē arī uzlabojot imūnsistēmu un attīrot organismu ar dabīgiem produktiem, kuros ir daudz vitamīnu un minerālvielu. Taču karstās dienas apgrūtina izvēli, jo, termometra stabiņam slīdot uz augšu, apetīte kļūst arvien zemāka. Uztura speciāliste iesaka ēst pat tad, kad to negribas, jo organismam karstajās dienās ļoti nepieciešama enerģija.
Kindzule arī uzsver, ka, lai organisms un pašu veselība neciestu, jādzer daudz ūdens, kā arī jāēd tādi produkti, kuru sastāvā tas ir daudz, jo 20 – 30% no uzņemtā šķidruma organisms saņem tieši ar pārtikas palīdzību.
SalātiDzērieniAnanasiApelsīniAprikozesAvenesBietesBrokoļiBurkāniGreipfrūtiGurķiKāpostiLapu salātiMaizeMelonePaprikaPlūmesRedīsiSpinātiTomātiVīnogasĀboliŪdensAukstās zupasBumbieriArbūzsZiedkāposti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit