pusdienu kārbiņa, ogas, piknika maltīte, ēdiens līdzņemšanai
Foto: Shutterstock

Jūlijs mūs lutina ne vien ar karsto laiku, bet arī daudzajiem festivāliem. Jau šonedēļ mūzikas baudītāji mēro ceļu uz Liepāju, kur notiks "LMT Summer Sound", bet nākamnedēļ cilvēku pūļi plūdīs uz Salacgrīvu – "Positivus" festivālu. Paraudzīsimies uz šo tematu no ēdāju puses – ko ņemt līdzi šādā izbraucienā, lai kārtīgi paēstu, bet pie reizes neuztrauktos, ka pārtika divu trīs dienu laikā teltī sabojāsies? Protams, vajag izbaudīt arī to, ko piedāvā ēdinātāji festivālu teritorijās, tomēr der atcerēties, ka telšu pilsētiņas burvības sastāvdaļa ir arī ēšana svaigā gaisā ar līdzi paņemtajiem gardumiem.

Ar padomiem šoreiz palīdzēja "On Plate" uztura speciāliste Līga Balode un Anna un Annija no sportiskā un veselīgā dzīvesveida bloga KeepItSimpleAndFit.com. Bez tā, ko no produktiem un dzeramā pakot līdzi somās, noteikti jāatceras par atbilstošiem iepakojumiem un trauciņiem. Uztura speciāliste Līga Balode uzstāj, ka ideālā gadījumā līdzi būtu jāņem aukstumsoma, taču ja apstākļi to neļauj – katrs produkts jāiepako atsevišķā maisiņā, kuru var cieši noslēgt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!