Kas attiecas uz sēņu gatavošanu, ir dažas lietas, kas jāņem vērā. Piemēram, izvēloties sēnes gatavošanai, ņem tādas, kas ir stingras un nav stipri nobružātas. Lielākā daļa sēņu ļoti uzsūc ūdeni, tāpēc tās nevajag ilgi mērcēt – pirms gatavošanas tās vien viegli noskalo un nosusina. Tāpat, sēnes nekad nemizo – visas uzturam nepieciešamās vielas paslēpušās tieši to "ādā".
Sarakstu karuselisZupas un buljoniAustersēnesBaravikasGailenesSiersSēnesŠampinjoniŠitake sēnesSēņu salātiDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniMakaronu ēdieniSautējumiSacepumiKarstās mērcesLazdu rieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit