1. Tā vietā, lai sangrijā izmantotu sarkanvīnu, pamēģini ko vasarīgāku un maigāku, piemēram, baltvīnu vai rosé vīnu. Tie ir viegli, gaiši, un būs lielisks papildinājums vasaras augļiem un ogām. Pērkot, izvēlies tādus vīnus, kas nākuši no Spānijas vai Francijas, kur sangrija ir ierasts dzēriens.
2. Nelieto ledu – tā vietā, lai atvēsinātu sangriju, sasaldē ogas vai augļu gabaliņus. Sasaldētas vīnogas, meloņu gabaliņi, zemenes, ķirši, mellenes, apelsīna šķēlītes un citi gardumi pildīs ne vien garšu papildinošu funkciju, bet pie reizes atvēsinās dzērienu. Un pats labākais – sangrija nekļūs ūdeņaina.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit