Gardā un daudzveidīgā lazanja, kuru var izcept gan ne visai glītu, bet tomēr garšīgu, gan glītu un joprojām garšīgu, gan protams, izcilu. Tikai jāzina daži noslēpumi. Ar tiem dalās portāls Epicurius.
Izmanto nevārītas lazanjas plāksnes
Portāla autori veica īpašu eksperimentu, lai salīdzinātu svaigās un mīkstās lazanjas plāksnes, apvārītas sausās plāksnes un nevārītas sausās plāksnes. Vislabākais rezultāts tika iegūts ar nevārītajām plāksnēm. Tās lazanjā ir vissaturīgākās, pārējās kļūst pārāk mitras un jūk laukā. Izņēmums būtu augšējā plāksne, ja tā netiek bagātīgi aplieta ar mērci. Tad tā noteikti pirms tam viegli jāapvāra, citādi krāsnī izkaltīs un būs cieta.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit