Ir pierasts, ka biskvīta mīklai olu dzeltenumus kuļ atsevišķi no baltumiem, toties, jaucot mīklu ar karsēšanas paņēmienu, olas nedalītas sakuļ ar cukuru. Vienkārši! Bet visu pēc kārtas.
Būs nepieciešami divi trauki un termometrs. Viens, kurā sildīt ūdeni, un otrs, kurā virs karstā ūdens kult olas. Katlā karsē ūdeni. Bļodā, kuru var uzlikt virs katla, liek olas, (dzeltenumi neatdalīti no baltumiem), pievieno cukuru un viegli izmaisa. Liek bļodu virs karstā ūdens un kuļ olas, līdz masai ir apmēram 40-50°C. Noņem bļodu no katla un turpina kult, līdz olas atdziest līdz istabas temperatūrai. Šajā brīdī olām vajadzētu sasniegt biezu un gaišu putu konsistenci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit