Garšaugu kātiņus nevajag mest laukā – arī tos var sakapāt līdz ar koriandra, pētersīļa un citu garšaugu lapiņām un pievienot iecerētajiem salātiem, mērcei vai kādam citam ēdienam. Garšaugu kātiņus tikpat labi var piebērt arī zupai.
Ārā mest nevajag arī sakneņu lapas – biešu, redīsu, pastinaku vai burkānu. Nogrieztās biešu lapas, piemēram, uz pannas viegli noblanšē sviestā, un pēc tam var pievienot kartupeļu biezenim, siltajiem salātiem vai gaļas ēdieniem.
GaršaugiDesertiBietesBrokoļiCitroniGurķiRedīsiTuncisBiezzupas un krēmzupasTortes un kūkasĶirbju sēklasApelsīnu sulaKartupeļu biezputraPuraviZiedkāpostiPastinakiķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit