brokoļi ķirštomātiņi
Foto: Shutterstock
Domājot par pusdienām un vakariņām, mēs biežāk plānojam, kādu gaļu vai zivi, vai mērci gatavot, nekā pārdomājam, ar ko pasniegt pamatēdienu. Esam ļoti iecienījuši kartupeļus visdažādākos veidos, bet kā piedevu izmantojam arī griķus, rīsus un makaronus. Reizēm esam steidzīgi un izsalkuši - steiks un zivs ir gatavi dažās minūtēs, kā arī ledusskapī noglabāta gaļas mērce sasils minūšu laikā, tādēļ šādās reizēs mēs vēlamies arī piedevas, kas būtu gatavas dažās minūtēs.

Piedāvājam piecas ātri un viegli pagatavojamas alternatīvas kartupeļiem un rīsiem, piecas piedevas, kas saderēsies ar jebkuru gaļas vai zivju ēdienu, ar jebkuru mērci. Šīs vieglās piedevas var pasniegt pat ar gaisīgajiem suflē, pagatavojot gardu vakara ēdienu vien dažās minūtēs.

Kuskuss

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!