Ir pamata knifi, kurus zinām jau sen – gaļai pievieno sāli īsi pirms gatavošanas, lai tā būtu maigāka, ķiršu tomātus vienkāršāk ir sagriezt, ja tie ielikti starp diviem šķīvjiem, bet piena putu saputošanai nepieciešama vien burciņa un mikroviļņu krāsns. Taču zināšanu nekad nevar būt par daudz, it īpaši, ja tas attiecas uz ēst gatavošanu, produktu uzglabāšanu un pārvadāšanu. Tāpēc, ir vērts apgūt tālāk pieminētos trikus, lai varētu iztikt bez speciālām mērierīcēm, uzglabāšanas konteineriem un daudz kā cita.
Spageti porciju izmērīšana
Sarakstu karuselisSalātiKanapē un sviestmaizesEtiķisLapu salātiOlasSpagetiSpinātiĶirštomātiMafiniKartupeļu biezputrasalsGaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit