Viena no lietām, ko pagatavot vokpannā, ir eļļā vārītās uzkodas. Tā kā kvalitatīva vokpanna ātri uzkarst un saglabā augstu temperatūru, arī tajā ielietā augu eļļa tādējādi būs vēl jo labāka fritēšanai, jo neatdzisīs. Tāpēc, ja plānots gatavot eļļā vārītas garneles, fritētus kartupeļus, rīvmaizē apviļātas siera nūjiņas un daudz ko citu, vokpanna noderēs. Galvenais palīginstruments, kas būs vajadzīgs – caurdurtā karote, lai pagatavotās uzkodas uzreiz varētu izņemt no eļļas bez problēmām.
Ja mājās ir iecienītas maltītes, kas tvaicētas bambusa groziņos ar vāku (tos parasti liek lielos katlos), tad arī vokpanna noderēs šai ēst gatavošanas manierei. Vokpannas pamatnē ielej ūdeni, liek virsū bambusa tvaicētājus un pagatavo garšīgus pelmeņus, zivs fileju vai dārzeņus, kā norāda kulinārijas portāls TheKitchn.com.