Saldie smēriņi liekami ne vien glāzītēs, lai pasniegtu tos kopā ar stingru putukrējumu vai svaigā siera krēmu, bet arī smērējami uz kēksiņiem, biskvīta kārtām, plātsmaizēm, kārtainās mīklas bulciņām un pat vienkārši maizītēm. Taču pavisam lieliski, piemēram, citronu krēms garšos likts uz mazām bezē kūkām vai lielas Pavlovas kūkas, kur citrona skābums kontrastēs ar saldo olbaltumu. Bet, pielāgojoties sezonai, saldi skābo, spridzīgo krēmu var pagatavot arī no dzērvenēm vai smiltsērkšķiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit