Ar porainas un gaisīgas mīklas kūkām ir pavisam viegli, ja tās, ņemot laukā no formas, salūzušas lielos gabaliņos. Visu sastiķēt kopā palīdzēs saldais sviesta krēms, ar kuru dekorē kūkas (pagatavots, piemēram, pēc šo kēksiņu receptes).
Pirmā lieta, kas ar salūzušu kūku jādara, – jāatdzesē un nekādā gadījumā nevajag to aiztikt bez liekas vajadzības, lai nenolūztu vēl kāds gabaliņš. Tas tikai padarīs vienkāršāku kopā stiķēšanas procesu, jo sīkos gabaliņos saberztu biskvītu kopā nesalikt.
MascarponeSaldais krējumsDažādas mīklasTortes un kūkasGlazūras, pildījumi un kūku krēmiOgasVirtuves gudrībasAugļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit