Svētki bez dzirkstošā vīna vai šampanieša ir kā eglīte bez rotājumiem – nepamet sajūta, ka kaut kas pietrūkst. Taču, pirms baudīt burbuļojošo dzērienu, ir dažas lietas, kas jāatsauc atmiņā. Tā ir pareiza pasniegšanas temperatūra, atkorķēšana, glāžu izvēle, piemērotas uzkodas kā arī teju pats galvenais – uzglabāšana.
Tāpēc īpaši svētku laikam un Tasty.lv lasītājiem, "Latvijas balzams" sagatavojuši piecus vērtīgus padomus. Tos, pirms atkorķējam dzirkstošo vīnu svētkos, ir vērts atkārtot, lai svinības izdotos perfektas, bet glāzēs salietais dzēriens – gards.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit