steiks, sarkanvīns, mērce, vakariņas, restorāna maltīte
Foto: Shutterstock
Vīns, protams, ir burvīgs dzēriens, ko baudīt labi atdzesētu tāpat vai pievienot kādai sildošākai zupai, biezai sarkanvīna mērcei vai pat sutināt tajā vistu. Tomēr ir reizes, kad mājas bāriņa krājumi iztukšoti un gatavošana jau puslīdz pabeigta, kad atceramies, ka vajag pieliet šļuku vīna.

Un, protams, ir arī tie, kuri alkoholisko dzērienu, pat ja tas ir tik "nevainīgais" sarkanvīns vai baltvīns, pievienošanu ēdieniem nemīl. Kā atrisināt situāciju, kad receptē paredzēto dievu dzērienu jāaizstāj ar ko citu? Atbildi uz šo jautājumu sagatavojis Thekitchn.com.

Ar ko aizstāt sarkanvīnu?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!