griķi, auzu pārslas, rīsi, graudaugu produkti
Foto: Shutterstock
Kas gan var būt vienkāršāks par griķu, rīsu, grūbu vai prosas pagatavošanu, vai ne? Lai arī cik ierasti mums neliktos graudaugu produkti, ko ikdienā lietojam uzturā, arī to vārīšanā nereti aizmirstam par pavisam vienkāršām pamata lietām, kas jāizdara, jāpievieno vai jāņem vērā. Perfektai maltītei nepieciešams atcerēties vien dažas lietas.

Graudaugu produkti ir arī lielisks veids, kā dažādot ēdienkarti – ikdienišķos kartupeļus var aizstāt ar savvaļas rīsiem, grūbām, kvinoju, griķiem, prosu, kuskusu vai amarantu.

Neaizmirsti par sāli

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!