cepti sīpoli citrons zivs
Foto: Shutterstock
Kraukšķīgi zeltainas sīpolu ripiņas būs perfekta piedeva daudziem ēdieniem, tiem "uzliekot punktiņu uz i". Tie ikvienu burgeru vai gaļas sviestmaizi padarīs īpaši kārdinošu. Bez tiem mēs nevaram iedomāties nedz bukstiņbiezputru, nedz pelēkos zirņus, kā arī krēmzupām apcepti sīpoliņi piešķirs gan vizuāli glītu izskatu, gan nevainojami iekļausies kopējā garšas buķetē.

Varētu domāt, ka sacept zeltainus un kraukšķīgus sīpolus ir ļoti vienkārši. Tomēr tie mēdz piedegt un kļūt rūgti vai arī tie sasūt, ne tuvu nekļūstot kraukšķīgi un zeltaini. Kā tikt galā ar šo vienkāršo uzdevumu, skaidro portāla Food52 autori.

Sīpolu cepšana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!